Neem contact op
Skip navigation MENU

Resultaten

Een nieuwe website voor
Roordink Architecten

Nieuwe website Roordink Architecten

Aan het begin van de lente van 2022 klopt Gerald Mulder, architect en directeur-eigenaar van Roordink Architecten uit Putten, bij ons aan: hun website past niet meer bij de uitstraling van het architectenbureau en de technische wensen van deze tijd. De verouderde website wil hij graag verruilen voor een luchtig exemplaar vol bijzondere details en mooie beelden van hun werk.

Hulp met online marketing | SlimmeZ Nunspeet

Een uitdaging

Een nieuwe website realiseren voor iemand die zélf dagelijks ontwerpt. Dat is een uitdaging die SlimmeZ graag aangaat! We storten ons vol overgave op dit project. Stap 1: Rick inschakelen, een digital designer die zelf ook dol is op bijzondere details en effecten. Een goede keuze: Rick en Gerald spreken dezelfde taal en vinden elkaar in hun liefde voor gedetailleerde ontwerpen.

Veel creativiteit

In de maanden die volgen zitten we regelmatig bij elkaar om de vooruitgang te bespreken, nieuwe ontwerpen te bekijken en volgende stappen te bepalen. De meetings kenmerken zich door veel energie, creativiteit, openheid en oog voor detail. Het wordt steeds duidelijker dat het een website wordt waarin de ontwerpen van Roordink Architecten de volle aandacht krijgen. Een website met veel witruimte, grote koppen, verrassende effecten en creatief gebruik van het beeldmerk.

Hulp bij social media | SlimmeZ Nunspeet

Teksten voor de nieuwe website

SlimmeZ neemt niet alleen het projectmanagement (planning, vooruitgang en resultaat) onder haar hoede, Pauline schrijft ook de teksten voor de website. Ze gaat langs bij Roordink Architecten om sfeer te proeven en met gerichte vragen de benodigde informatie op te halen. Vervolgens schrijft ze onder meer korte teksten voor de homepage, een nieuwe missie en een nieuw stappenplan.

Overzichtelijk CMS

Kort na alle zomervakanties staat er een geheel nieuwe website. Nu de content nog. Uiteraard zorgt SlimmeZ ervoor dat alle teksten op de juiste plek komen te staan. Het CMS-systeem is erg overzichtelijk, zodat de medewerkers van Roordink Architecten er ook eenvoudig en snel mee kunnen werken.

De lancering van de nieuwe website

Lancering met taart

Een paar weken later gaat de website dan echt live. En natuurlijk vieren we dat bij Roordink Architecten, met taart! Wij vinden het resultaat waanzinnig mooi, we zijn trots dat ons naam in de footer staat. Maar het belangrijkste: de opdrachtgever is blij. Hij straalt bij de lancering, een mooi moment.

Door met socialmediamarketing

En dit is niet ons laatste moment in Putten. Net als veel andere opdrachtgevers pakt Roordink Architecten na de lancering van de nieuwe website meteen door: we gaan nu aan de slag met hun socialmediamarketing. Wordt vervolgd dus!

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak