Neem contact op
Skip navigation MENU

Socialmedia- en marketingpraat

Spreken op 0341 Digital

Hét inspiratie-evenement voor ondernemers en marketeers

0341 Digital is terug, een digital marketing event speciaal voor ondernemers en marketeers. Met dit jaar een interessant programma voor iedereen. Door middel van verschillende break-out sessies zorgen ze ervoor dat je informatie te horen krijgt die je meteen in jouw eigen organisatie kan toepassen, of je nu ondernemer of marketeer bent.

LinkedIn-spreker

En ik (Mendy) mag spreken over: LinkedIn: haal alles eruit wat erin zit!

Vind je LinkedIn zonde van je tijd? Denk je dat het niets oplevert? Of wil je er wel wat mee, maar heb je geen idee wat? Ik vind het het hoog tijd dat elke organisatie de kansen van LinkedIn ziet. Leer hoe je het platform inzet en krijg veel praktische tips.

 

Wie komen er nog meer spreken?

Een van de andere sprekers is olympisch schaatskampioen Mark Tuitert. Hij zal vertellen over persoonlijk leiderschap. Arnout Baas, oud e-commercemanager bij Dille & Kamille, is ook te gast en gaat je alles vertellen over ‘Een merk als kerk. Hoe bouw je een sterk online merk?’ Verder wordt er gesproken over succesvol personeel werven, het belang van branding en de inzet van Adcalls.

Bestel je gratis kaarten

0341 Digital zal plaatsvinden op donderdagavond 6 oktober 2022 op het Bouw en Infra Park in Harderwijk. Vanaf 19:00 uur ben jij van harte welkom.

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak