Neem contact op
Skip navigation MENU

Instagram-training

Jij wilt weten hoe Instagram echt werkt en hebt vragen als: waarom gebruik je hashtags en wat zijn goede hashtags? Hoe maak ik een leuke reel en hoe schrijf ik een enthousiaste post? Wat werkt wel op Instagram en wat kan ik beter laten?

Inhoud van de training

Tijdens deze Instagram-training gaan we aan de slag met het professionaliseren van jouw profiel, leren we je hoe het algoritme van Instagram werkt en laten we zien hoe jij Instagram het beste kunt inzetten. We gaan aan de slag met het schrijven van een leuk bericht, maken een Reels, we kijken naar je statistieken en we delen veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Uiteraard kun je tijdens de training al je vragen kwijt!

Instagram training | SlimmeZ zorgt voor inhoud

Incompany of individueel

Deze training is erg geschikt voor zelfstandig ondernemers,  kleine en grote ondernemers, communicatiemedewerkers, marketingmedewerkers, marketingafdelingen of voor een groep collega’s die samen meer waarde uit Instagram willen halen. We geven de training Incompany en je kunt je ook opgeven voor onze Instagram-avonden.

De Instagram-training kan op maat worden gemaakt. Tijdens de Instagram-avonden hebben we een vast, interactief en gezellig programma.

Resultaat van de training

  • Je hebt een geoptimaliseerd profiel en je weet waar je de belangrijkste instellingen kunt wijzigen.
  • Je weet waar een goed bericht aan moet voldoen en hebt dat al aardig in de vingers. Van alle andere contentvormen weet je hoe je ze kunt inzetten.
  • Je weet hoe het algoritme werkt en hoe je hashtags inzet.
  • Je bent overtuigd van de kracht van stories en weet hoe je in gesprek moet gaan met je volgers.

Duur training

De incompany training wordt aangeboden als dagtraining, van 9.30 uur tot 16.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan onze Instagram-avonden, eens in het kwartaal. Hou onze Instagram in de gaten voor de volgende avond.

Referentie
Instagram-training

Je bracht het heel sprankelend en je motiveerde mij door je manier van spreken en presenteren. Je hebt veel kennis en wist de kracht van het platform over te brengen. Ook de praktische tips zijn bruikbaar en leuk dat we direct aan de slag gingen tijdens deze avond.

Offerte aanvragen of advies nodig?

We denken graag met je mee. Instagram-trainers Mendy en Pauline hebben veel ervaring en geven graag een goed advies op maat.