Neem contact op
Skip navigation MENU

Instagram-training voor bedrijven

Jij wilt weten hoe Instagram echt werkt en hebt vragen als: waarom gebruik je hashtags en wat zijn goede hashtags? Hoe maak ik een leuke reel en hoe schrijf ik een enthousiaste post? Wat werkt wel op Instagram en wat kan ik beter laten?

Inhoud van de Instagram-training

Tijdens deze Instagram-training gaan we aan de slag met het professionaliseren van jouw Instagramprofiel, leren we je hoe het algoritme van Instagram werkt en laten we zien hoe jij Instagram het beste kunt inzetten. We gaan aan de slag met het schrijven van een leuk bericht, maken een reel, we kijken naar je statistieken en delen veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Uiteraard kun je tijdens de training al je vragen kwijt!

LinkedIn training voor medewerkers

Instagram-training: incompany of individueel

Onze Instagram-training is erg geschikt voor zelfstandig ondernemers,  kleine en grote ondernemers, communicatiemedewerkers, marketingmedewerkers, marketingafdelingen of voor een groep collega’s die samen meer waarde uit Instagram wil halen. We geven de Instagram-training incompany. Je kunt je ook opgeven voor een Instagramavond.

De Instagram-training kan voor organisaties op maat gemaakt worden. Tijdens de Instagramavonden hebben we een vast, interactief en gezellig programma.

Resultaat van de Instagram-training

  • Je hebt een geoptimaliseerd Instagramprofiel en je weet waar je de belangrijkste instellingen kunt wijzigen.
  • Je weet waar een goed bericht aan moet voldoen en hebt dat al aardig in de vingers. Van alle andere contentvormen weet je hoe je ze kunt inzetten.
  • Je weet hoe het algoritme werkt en hoe je hashtags inzet.
  • Je bent overtuigd van de kracht van stories, reels en weet hoe je in gesprek moet gaan met je volgers.

Duur Instagram-training

De incompany-training wordt aangeboden als dagtraining, van 9.30 tot 16.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan onze Instagram-avonden, eens in het kwartaal. Houd onze Instagram in de gaten voor de volgende avond.

Referentie
Instagram-training

'Mendy bracht het heel sprankelend en ze motiveerde mij door haar manier van spreken en presenteren. Ze heeft veel kennis en wist de kracht van het platform over te brengen. Ook de praktische tips zijn bruikbaar. Leuk ook dat we direct aan de slag gingen!'

Offerte aanvragen of advies nodig?

We denken graag met je mee. Instagramtrainers Mendy en Pauline hebben veel ervaring en geven graag een goed advies op maat.