Neem contact op
Skip navigation MENU

LinkedIn-training voor
bedrijven

LinkedIn training voor bedrijven | SlimmeZ

Hoe vergroot je je bereik op LinkedIn? Hoe zorg je ervoor dat je reacties uitlokt en onder de aandacht komt van een interessant publiek? Wat kun je beter niet plaatsen? Hoe schrijf je een goed bericht en wat moet je weten over de verschillende contentvormen die je op LinkedIn kunt gebruiken?

Inhoud van de LinkedIn-training

De LinkedIn-training voor bedrijven maakt van medewerkers online merkambassadeurs. Tijdens deze LinkedIn-training gaan we aan de slag met het professionaliseren van jouw profiel, leren we je hoe het algoritme van LinkedIn werkt en laten we zien hoe jij LinkedIn het beste kunt inzetten. We gaan aan de slag met het schrijven van een goede samenvatting of tekst voor je werkervaring, we kijken naar je instellingen en we delen veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Uiteraard kun je tijdens de LinkedIn-training al je vragen kwijt!

Vraag offerte aan

 

Referentie
Gemiddelde waardering 9,1

'Leerzame training met goede tips die we meteen in de praktijk konden toepassen. Dat was super! Echt aan iedereen aan te raden als je meer wilt halen uit je LinkedIn!'

LinkedIn training voor medewerkers

Haal er samen meer uit

Deze training is erg geschikt voor bedrijven met salesafdelingen, marketingafdelingen of voor een groep collega’s die samen meer waarde uit LinkedIn willen halen. We geven de training alleen incompany, niet op basis van individuele inschrijvingen.

De LinkedIn-training voor bedrijven wordt op maat gemaakt en gegeven op een datum en locatie naar keuze.

Resultaat van de training

  • Je hebt een geoptimaliseerd profiel en je weet waar je de belangrijkste instellingen kunt wijzigen.
  • Je weet waar een goed bericht aan moet voldoen en hebt dat al aardig in de vingers. Van alle andere contentvormen weet je hoe je ze kunt inzetten.
  • Je weet hoe het algoritme werkt en hoe je hashtags inzet.
  • Je bent overtuigd van de kracht van aanbevelingen en weet hoe je moet netwerken op het platform.

Duur training

De LinkedIn-training wordt aangeboden als dagtraining, van 9.30 tot 16.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om de training in twee dagdelen te volgen.

Referentie
LinkedIn-marketing training

'Ik had niet verwacht dat je zoveel met LinkedIn kon doen. Het platform heeft voor mij veel meer waarde gekregen na de training van Mendy. Ik weet hoe ik mijn netwerk kan gebruiken, hoe ik goede berichten kan schrijven en hoe ik dat in de juiste vorm presenteer. Kortom: ik kan deze training als salesmedewerker zeker aanraden.'

Offerte aanvragen of advies nodig?

We denken graag met je mee. LinkedIn-trainer Mendy heeft veel ervaring en geeft graag een goed advies op maat.