Neem contact op
Skip navigation MENU

Een social-mediatraining is altijd een goed idee!

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om ons alles te laten doen. Maar misschien wil jij liever zelf aan de slag met social media. Dan delen wij onze kennis met je. Tijdens onze socialmediatrainingen leren we je de kneepjes van het vak. We geven je praktische handvatten en een hoofd vol toffe ideeën. Wedden dat je daarna direct aan de slag wilt?

Tips voor creatief schrijven | SlimmeZ helpt je

Incompanytrainingen voor social media

Met SlimmeZ trainen we organisaties op het gebied van social media en contentmarketing. Naast de incompany-trainingen bieden we verschillende trainingen aan in samenwerking met Frankwatching: Nima A online marketing, Aan de slag met contentmarketing en Creatief schrijven voor social media.

Alle trainingen onder elkaar:

Vraag offerte aan

Je leert communiceren in ‘rake taal’

Tijdens een training leer je hoe je jouw boodschap het beste kunt verwoorden. Zodat het jouw doelgroep aanspreekt. Taal die iedereen begrijpt, taal die raakt en aanzet tot actie. Niet alleen in tekst, maar ook in beeld of spraak.

Liever een training op maat?

Samen met je team of collega’s een training volgen. Dat kan ook. Alles is mogelijk. Op een datum en locatie naar keuze. Het programma wordt aangepast aan je persoonlijke wensen of zelfs volledig op maat gemaakt. We horen graag wat je wensen zijn.

Referenties
Aan de slag met contentmarketing

"Wat een fijne training contentmarketing. Intensief, maar na 7 uur trainen ook vol energie om gewoon aan de slag te gaan. Met elkaar ook. Nu al ideeen! Wat was Mendy zelf ook prettig." Dat is de reactie die het hele team van 7 mensen teruggaf. Mendy dank je wel. Voor je heldere opbouw. Je rustige manier van uitleggen. Korte zinnen. Heldere informatie. Veel tijd voor vragen. En een goede afwisseling tussen denken en doen. Een feestje. Ik zou je overal aanbevelen. En voor een verdiepingstraining kom ik zeker bij je terug. Het implementeren moet natuurlijk nog beginnen. Dat is aan ons. Nieuwe discipline inbouwen. Maar ook daar is voldoende draagvlak voor en beeld bij sinds je training woensdag.

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak