Neem contact op
Skip navigation MENU

Zelf aan de slag

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om mij alles te laten doen. Maar misschien wil je zelf wel aan de slag met jouw online zichtbaarheid? Tijdens mijn trainingen leer ik je de kneepjes van het vak. Ik geef je praktische handvatten en een hoofd vol toffe ideeën. Wedden dat je daarna er direct mee aan de slag wilt?

Social media training

In mijn social media training vertel ik je over verschillende online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest) en laat ik je zien wat elk kanaal jou te bieden heeft. Samen maken we een structuur voor jouw social media accounts. Ik leg je uit waarom je hashtags moet gebruiken en waar je bij foto’s op moet letten.

Rake taal

Tijdens de training leer je hoe je jouw boodschap het beste kunt verwoorden zodat het jouw doelgroep ook echt aanspreekt. Taal die men begrijpt, taal die raakt en aanzet tot actie. Niet alleen in tekst, maar ook in beeld of spraak.

Bij jou of bij mij?

Ik kom graag naar jouw bedrijf om de training aan jou (en je team) te geven. Liever bij mij of op een andere inspirerende locatie? Dat kan ook. Alles is mogelijk. Ik hoor graag wat je wensen zijn.

Waar kan ik je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak