Neem contact op
Skip navigation MENU

Social media trainingen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om ons alles te laten doen. Maar misschien wil je zelf wel aan de slag met jouw online zichtbaarheid? Onze kennis delen we graag. Tijdens onze socialmediatrainingen leren we je de kneepjes van het vak. We geven je praktische handvatten en een hoofd vol toffe ideeën. Wedden dat je er daarna direct mee aan de slag wilt?

Social media-trainingen

Met SlimmeZ trainen we organisaties op het gebied van social media en contentmarketing. Naast de incompany-trainingen bieden we verschillende trainingen aan in samenwerking met Frankwatching: Nima A online marketing, Aan de slag met contentmarketing en Creatief schrijven voor social media.

Alle trainingen onder elkaar:

Vraag offerte aan

Rake taal

Tijdens een training leer je hoe je jouw boodschap het beste kunt verwoorden zodat het jouw doelgroep ook echt aanspreekt. Taal die iedereen begrijpt, taal die raakt en aanzet tot actie. Niet alleen in tekst, maar ook in beeld of spraak.

Training op maat?

Samen met je team of collega’s een training volgen. Dat kan ook. Alles is mogelijk. Op een datum en locatie naar keuze. Het programma wordt aangepast aan je persoonlijke wensen of zelfs volledig op maat gemaakt. We horen graag wat je wensen zijn.

Referenties
NIMA A Online marketing

'Het waren heel leerzame bijeenkomsten. De beste was van Mendy Pluim over Social Media en Contentmarketing omdat deze ook heel interactief was.'

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak