Neem contact op
Skip navigation MENU

Over SlimmeZ

SlimmeZ helpt bij online marketing | Beter vindbaar en zichtbaar

Bij ons gaat het niet over content, maar over inhoud. Heldere teksten, knallers van oneliners en mooi beeld. Goede inhoud zorgt voor online aansluiting. En dat is nou precies wat jouw organisatie nodig heeft. Aansluiting zorgt dat je klanten (en medewerkers) blijven komen en hun omgeving ook enthousiast maken over jouw product of dienst. Dat wil jij toch ook?

Jouw online zichtbaarheid, onze zorg

Als online vakvrouwen maken we jouw organisatie zichtbaar. Wij geven je niet alleen een online podium. We zorgen er ook voor dat je weet hoe je een goede show neerzet. Want wat is een website zonder foto’s en heldere teksten? En wat is een Instagram-account zonder betrokken volgers? Inderdaad: niets. We maken een duidelijk en overzichtelijk plan voor je. Geen strategisch boekwerk, dure woorden of onrealistische doelen. Gewoon een helder plan, hulp bij de uitvoering en resultaten waar je blij van wordt.

Waar we goed in zijn? Als we onze klanten mogen geloven, zijn we ongelooflijk creatief. We bedenken weergaloze content waar de doelgroep bij aanhaakt. Schrijven rake teksten, in gewone taal. En wil je het liever zelf leren? Dan geven we socialmedia-trainingen vol tips en humor.

Heldere teksten of social media strategie nodig? WIj helpen je.

Wat kunnen we voor jou doen?

– Je socialmediakanalen beheren.
– Projectbegeleiding bij grote migraties, bouwen van websites, online campagnes.
– Verschillende socialmedia-trainingen verzorgen.
– Socialmedia-plannen voor je maken.
– Teksten schrijven.

Waarom kiezen voor SlimmeZ?

Wij hebben een hoofd vol ideeën en een rugzak vol kennis om jouw organisatie online te laten opvallen. Ideeën die zorgen voor betere vindbaarheid, ideeën die jouw doelgroep aanspreken en bovendien ook raken. Dat scheelt jou tijd, en ook geld.

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak