Neem contact op
Skip navigation MENU

Over SlimmeZ

SlimmeZ helpt bij online marketing | Beter vindbaar en zichtbaar

Bij ons gaat het niet over content, maar over inhoud. Want met inhoud bouw je merken. Goede inhoud verbindt. En dat is nou precies wat elk merk en elke organisatie nodig heeft. Verbinding zorgt dat je klanten (en medewerkers) blijven komen en hun omgeving ook enthousiast maken over jouw product of dienst. Dat wil jij toch ook?

Hulp met online marketing | SlimmeZ Nunspeet

SlimmeZ’s focus: jouw online zichtbaarheid

Als online specialisten maken wij organisaties zichtbaar. Wij geven jouw organisatie niet alleen een podium, we zorgen er ook voor dat je weet hoe en waarmee je moet acteren. Want wat is een website zonder foto’s en heldere teksten? En wat is een Instagram-account zonder betrokken volgers? Inderdaad: niets. We maken een duidelijk en overzichtelijk plan voor je. Geen strategisch boekwerk, dure woorden of onrealistische doelen. Wel een helder plan, hulp bij de uitvoering en resultaten waar je blij van wordt.

Te mooi om waar te zijn? Kijk maar eens bij onze projecten en laat je verrassen door de resultaten die we bij andere organisaties hebben geboekt.

SlimmeZ’s rugzak vol ervaring

Inmiddels werken we alweer zeven jaar met enorm veel plezier aan de meest uiteenlopende projecten op het gebied van online communicatie. Van het coördineren van de online marketing tot het beheer van socialmediakanalen en het geven van trainingen op het gebied van marketing.

Hulp nodig bij contentmarketing | SlimmeZ Nunspeet

SlimmeZ’s dagelijkse werk:

Socialmediakanalen beheren.
– Projectbegeleiding bij o.a. grote migraties, bouwen van websites, online campagnes.
Trainingen op het gebied van marketing (LinkedIn, Instagram en contentstrategie).
– Socialmedia-advies op maat.
– Webteksten schrijven.
– Blogs schrijven.

Waarom kiezen voor SlimmeZ?

Wij hebben een hoofd vol ideeën en een rugzak vol kennis om jouw organisatie online te laten opvallen. Ideeën die zorgen voor betere vindbaarheid, ideeën die jouw doelgroep aanspreken en bovendien ook raken. Daarnaast scheelt het jou tijd, en daarmee geld.

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak