Neem contact op
Skip navigation MENU

Over SlimmeZ

Bij mij gaat het niet over content, maar over inhoud. Want met inhoud bouw je merken. Goede inhoud verbindt. En dat is nou precies wat elk merk en elke organisatie nodig heeft. Verbinding zorgt dat je klanten (en medewerkers) blijven komen en hun omgeving ook enthousiast maken over jouw product of dienst. Dat wil jij toch ook?

SlimmeZ’s focus: jouw online zichtbaarheid

Als online specialist maak ik organisaties zichtbaar. Ik geef jouw organisatie niet alleen een podium, ik zorg er ook voor dat je weet hoe en waarmee je moet acteren. Want wat is een website zonder foto’s en heldere teksten? En wat is een Instagram account zonder betrokken volgers? Inderdaad; niets. Ik maak een duidelijk en overzichtelijk plan voor je. Geen strategisch boekwerk, dure woorden of onrealistische doelen. Wel een helder plan, hulp bij de uitvoering en resultaten waar je blij van wordt. Te mooi om waar te zijn? Kijk maar eens bij mijn projecten en laat je verrassen door de resultaten die ik bij andere organisaties al heb weten te boeken!

SlimmeZ’s rugzak aan ervaring

Inmiddels werk ik alweer zeven jaar met enorm veel plezier aan de meest uiteenlopende projecten op het gebied van online communicatie. Van het coördineren van de online marketing tot het beheer van social media kanalen en het geven van trainingen op het gebied van online.

SlimmeZ’s dagelijkse werk:

– Webteksten schrijven.
– Blogs schrijven.
Social media kanalen beheren.
– Fotograferen (en fotografen aansturen).
– Video’s opnemen en bewerken.
– Projectbegeleiding bij o.a. grote migraties, bouwen van websites, online campagnes.
Trainingen op het gebied van online (via FrankWatching of op aanvraag).

Waarom kiezen voor SlimmeZ?

Ik heb een hoofd vol ideeën en een rugzak vol kennis om jouw organisatie online te laten opvallen. Ideeën die zorgen voor betere vindbaarheid, ideeën die jouw doelgroep aanspreken en bovendien ook raken. Daarnaast scheelt het jou tijd, en daarmee geld. Met één aanspreekpunt, een netwerk aan specialisten en een flexibele werkplek kan ik jou maximaal van dienst zijn.

Waar kan ik je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak