Neem contact op
Skip navigation MENU

Resultaten

Een uitstraling die past bij
een ambitieuze hovenier

Hoveniers maken dagelijks de mooiste tuinen en beschikken daardoor over prachtig beeldmateriaal. Dat moet je als hovenier benutten. En zo klopte Ten Voorde hovenier bij ons aan omdat zijn huidige website niet meer voldeed aan wat hij wilde uitstralen. Ten Voorde is de afgelopen jaren hard gegroeid, niet alleen qua opdrachtgevers, maar ook qua professionalisering. Echter bleven de huisstijl, de website en de social media achter. Daar moest dus nodig verandering in komen. Mooie klus voor SlimmeZ!

Professionele uitstraling

Zowel de website als de social media kanalen van Ten Voorde zijn onder handen genomen. Ten Voorde wilde een professionele online uitstraling en zijn boodschap duidelijk overbrengen: “Met een team van gepassioneerde vakmensen maken we de mooiste tuincreaties en gaan we uitsluitend alleen voor tevreden klanten door het hele land. Elk mens heeft recht op een mooie leefruimte buiten; dat maken wij graag mogelijk!”

Van niet vindbaar naar professioneel zichtbaar

SlimmeZ kreeg het volledige vertrouwen van Ten Voorde. In samenwerking met Hayona werd een professionele eigentijdse website gebouwd. Niet groots; wel mooi, goed en professioneel. Een degelijke uitstraling, goed vindbaar, professionele foto’s en heldere teksten. Door het continu toevoegen van nieuwe projecten blijft de website actueel en krijgen bezoekers een goede indruk van wat Ten Voorde dagelijks doet.

Showtime op social media

Na livegang van de website, belde Ten Voorde ons op om direct door te pakken. Het was nu tijd om de social media kanalen in te gaan richten. Met zoveel mooi beeldmateriaal op zak, bleken Instagram en Pinterest de meest geschikte kanalen voor hen te zijn. Binnen een half jaar hadden we 600 volgers op Instagram, kregen we dagelijks reacties op de stories die we plaatsten en hadden we een minimaal bereik van 5k op de reels. Het verwijzend verkeer van social media naar de website nam gestaag toe.

Nieuwe aanvragen door de inzet van social media

Vooral Pinterest bleek een interessant kanaal voor Ten Voorde te zijn. De huidige pins van tuincreaties worden minimaal 100 keer per maand bewaard op borden van volgers of geïnteresseerden. Het Pinterest account van Ten Voorde is nu professioneel ingericht en de pinborden worden wekelijks aangevuld. Met de juiste hashtags en omschrijvingen bereiken we maandelijks minimaal 38k weergaven. Met 120 uitgaande kliks naar de bestemmingspagina’s (waarvan 54% meer dan drie pagina’s bekijkt of langer dan 3 minuten op de website actief is en bijna 10% het contactformulier invult) zijn zowel wij als Ten Voorde meer dan tevreden over het eerste half jaar.

Focus je op je eigen expertise

Ten Voorde vertrouwt zijn online communicatie nu al geruime tijd aan SlimmeZ toe. Tijdens de kennismaking viel ons op dat Ten Voorde enorm mooie creaties maakt. Dit levert de mooiste plaatjes op. Klanten zijn meer dan tevreden en het personeel werkt met veel plezier binnen de club. Dat was eerst niet op de website af te lezen. Maar nu wel! Bovendien geeft het Ten Voorde de ruimte te doen waar zij goed in zijn: tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Zo hoeven zij niet langer na te denken over hun online zichtbaarheid en daar dus ook geen tijd meer in te steken. Win-win dus!

Meer projecten
Oud is nieuw Biddinghuizen
Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak