Neem contact op
Skip navigation MENU

Resultaten

Een nieuwe website voor
Balance B.V. uit Twello

Als we Hans spreken, de directeur van Balance B.V., is snel duidelijk dat hij een partij zoekt die zijn onlineprojecten wil managen: het realiseren van een nieuwe website en bewaken van de voortgang van de realisatie van hun eigen app. Hans komt via zijn LinkedIn-netwerk bij SlimmeZ uit en een afspraak is snel gemaakt. We komen aan in een prachtig kantoorpand met ontzettend veel karakter. Een warm welkom met vers gezette koffie en een formeel gesprek geven meteen een goed gevoel.

Schrijven voor social media | SlimmeZ Nunspeet

Onze uitdaging

Hans weet dat hij zijn website onder handen moet nemen: “Het voldoet niet meer aan deze tijd, zowel de uitstraling als de techniek is verouderd.” Zijn wensen zijn eenvoudig, des te groter onze uitdaging om hem te verrassen met een mooie en passende online-uitstraling en een eenvoudig te beheren CMS.

Een frisse website

We gaan voor een frisse website, waarop we Balance B.V. presenteren op een manier die past bij hun bedrijfsvoering. Geen gekke fratsen, wel eigentijds en professioneel.

Fotografie

Marloes, een van de fotografen met wie we graag samenwerken, krijgen we ook meteen enthousiast over deze opdracht. Samen maken we een fotografieplan, waarin we vastleggen welke stijl en sfeer bij Balance B.V. past en wie en wat er allemaal gefotografeerd moeten worden. Uiteraard wordt iedereen zo spontaan mogelijk in beeld gebracht, want dat wil de opdrachtgever graag.

Hulp bij social media | SlimmeZ Nunspeet

Meer dan projectmanagement

Naast het projectmanagement – de ontwikkeling van de nieuwe website en de fotografie – schrijven we ook de teksten voor de website. Teksten over financiële administratie kunnen voor veel lezers best taai zijn, maar wij zijn SlimmeZ niet als we daar toch een draai aan geven. Nu passen de teksten bij de opdrachtgever én zijn ze toegankelijk voor alle lezers.

We blijven betrokken

Begin 2022 lanceren we de nieuwe website. De opdrachtgever is tevreden en dat maakt ons trots. Maar we zijn nog niet klaar! De volgende stap is het lanceren van de app en het maken van een heldere briefing om alle klanten van Balance B.V. op de hoogte te stellen van deze online vooruitgang. Bovendien wil Hans graag dat we hem helpen met de LinkedIn-marketing voor Balance B.V. Uiteraard zijn wij daar wel voor te porren!

Social media-strategie organisatie | SlimmeZ Nunspeet
Waar kunnen wij je mee helpen?
Laten we eens afspreken
Maak een afspraak